អត្ថប្រយោជន៍របស់គ្រាប់ឈៀចំពោះសុខភាព
តើអ្នកដឹងទេថា Chia(ឈៀ) មានជាតិកាល់ស្យូមច្រើនជាងទឹកដោះគោ 5 ដង វីតាមីន C ច្រើនជាងផ្លែក្រូច 7 ដង ជាតិដែក 3 ដងច្រើនជាង spinach ប៉ូតាស្យូមពីរដងនៃចេក និង 8 ដងច្រើនជាង Omega 3 ជាងត្រី salmon!

អាចដាក់វាចូលអាហារស្ទើរតែទាំងអស់ ឬបន្ថែមវាទៅក្នុងទឹកក្រឡុក(smoothie) វាជួយធ្វើឲ្យល្បាយខាប់បន្ថែមពីលើការផ្តល់ជីវជាតិថាមពលនិងភាពរឹងមាំ។

ខាងក្រោមនេះជាអត្ថប្រយោជន៍របស់គ្រាប់ឈៀ៖
+ ពង្រឹងប្រព័ន្ធការពាររាងកាយ
+ សម្រកទម្ងន់
+ ធ្វើឲ្យកម្រិតជាតិស្ករក្នុងឈាមមានលក្ខណៈធម្មតា
+ ជួយដល់ការរលាកសន្លាក់
+ សម្អាតពោះវៀនធំ
+ កម្ចាត់ជាតិពុល
+ កាត់បន្ថយការរលាក
+ ជំរុញការគេងលក់ស្រួល
+ការពារជំងឺមហារីក
+ ជួយដល់ប្រព័ន្ឋរំលាយអាហារ
+ បង្កើនសមត្ថភាពចងចាំរបស់ខួរក្បាល
+ ជួយស្បែក សក់ និងក្រចក

ប្រភពរូបភាពនិងអត្ថបទ៖ Geogle
សេចក្តីថ្លែងការណន៍ដើម:
ស្នាដៃដើមរបស់wemedia TNAOT,ការចម្លងឡើងវីញសូមទំនាក់ទំនងទៅអ្នកនិពន្ធដើម្បីសុំការអនុញ្ញាត បើមិនទាន់អនុញ្ញាតក្នុងការចម្លងនោះទេ នឹងត្រូវបានចាត់ទុកថាជាការរំលោភបំពានក្នុងការលួចចម្លង។
点击查看更多内容
热门评论
评论