វិធីធ្វើនំពោតចំហុយ
គ្រឿងផ្សំ៖
ពោតលឿង ៣០០ក្រាម
ស្ករស ៧០ក្រាម
អំបិល ១/២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
ម្សៅអង្ករខ្សាយ ៨៥ក្រាម
ខ្ទិះដូង ២៥០មីលីលីត្រ
ទឹកខ្ទិះ៖
ខ្ទិះដូង ៣៥០មីលីលីត្រ
ស្ករស ១+១/២ ស្លាបព្រាបាយ
អំបិល ១/២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
ម្សៅអង្ករខ្សាយ ៣ស្លាបព្រាបាយ
+ កិនគ្រឿងផ្សំទាំងអស់ឱ្យម៉ដ្ឋ ។
+ កូរលើភ្លើងឲ្យរាងខាប់រួចដាក់ចំហុយរយៈពេល៣០-៣៥នាទីដោយដាំទឹកឲ្យពុះជាមុនសិន ។
+ ដាក់គ្រឿងផ្សំសំរាប់ធ្វើទឹកខ្ទិះកូរចូលគ្នានិងកូរលើភ្លើងរហូតខាប់ ។

សេចក្តីថ្លែងការណន៍ដើម:
ស្នាដៃដើមរបស់wemedia TNAOT,ការចម្លងឡើងវីញសូមទំនាក់ទំនងទៅអ្នកនិពន្ធដើម្បីសុំការអនុញ្ញាត បើមិនទាន់អនុញ្ញាតក្នុងការចម្លងនោះទេ នឹងត្រូវបានចាត់ទុកថាជាការរំលោភបំពានក្នុងការលួចចម្លង។
点击查看更多内容
热门评论
评论